Minőségi bútorok szuper áron

konyha lesz majd egyszer zeneszöveg

shopping_basket

Színes választék

Számos kollekciót és egyéni modelleket is kínálunk az egész lakásba vagy házba.

account_balance_wallet

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

home

Intézzen el mindent kényelmesen, otthon

A bútor online elérhető.

Ezen kívül lelkes foodie és amatőr szakács, kinek szenvedélye a gasztronómia. Régi vágyam volt, hogy egyszer majd írok egy szakácskönyvet, de sajnos ez idő nem jött még el. Így helyette elindítottam ezt a blogot amiben megmutathatom a kedvenc receptj
A zselatint az 1 dl tejben feloldjuk, majd oldódásig melegítjük (nem forraljuk). A nagyon hideg tejszínt 1-2 ek. porcukorral keményre verjük, majd több részletben a pudinghoz adjuk. A feloldott zselatinhoz keverünk pár kanál krémet, majd állandó keve
Popdalok szívből, rocktrióra. Százszor visszajátszott pillanatok, Kiskiflik, Buborékok. Gyertek!
Langyosra hűtöm a krémet, majd hozzákeverem a vajat és teljesen kihűtöm. Teljesen lehűlt állapotban még egyszer felhabosítom a krémet, majd a piskótát betöltöm. A piskótából 4 cm átmerőjű pogácsaszaggatóval köröket szúrok ki, majd keresztben ketté vá
Tudom minden egyszer véget ér, de marad a fájdalom ... csak is a jóra emlékszem aztán újra kezdem az egész életem REF: úgy is lesz majd más aki a kezemet fogja ... Konyha - Százszor ...
Most térj vissza a kinyújtott tésztához. Vegyél a kezedbe egy kést és vágd fel a tésztakört 8 egyenlő cikkre. Ehhez először függőlegesen, majd vízszintesen vágd félbe a kört, végül az így kapott negyedeket is felezd meg. Aztán a cikkeket egyenként ve
Egy serpenyőben kevés, 1-2 kanál olajat forrósítunk, majd ráöntjük bulgurt. Átpirítjuk és felöntjük másfélszeres vízzel. Sózzuk, majd fedő alatt készre pároljuk. Ha megpuhult, kihűtjük. A marinált zöldségkeveréket leszűrjük, és hozzákeverjük a kihűlt
Kreatív konyha Köszöntelek! Varga Mónikának hívnak, két kisfiú anyukája vagyok, feleség és dolgozó nő. Nagyon szeretek főzni, több, mint 15 éve gyűjtöm a gasztronómiai magazinokat, könyveket. Főzési szenvedélyem kiegészül egy pici kézügyességgel, sze
A Konyha hangzásának gyökerei a 60-as / 70-es évek fordulója körül keresendők: amikor a rockzenészek már túl voltak az elektromos hangszerek feltalálása okozta eufórián és már nem akartak feltétlenül csak szép hangokat kihozni belőlük - ennek eredmén
Ehhez a lekvárhoz való kökényt a múlt hétvégén, a börzsönyi Nagy-hideg-hegyen tett kirándulásunk alkalmával szedtük. Bár a legideálisabb szedési idő inkább november lenne - de mivel egyre ritkábban találni kökénybokrokat, és rajtuk szép, egészséges k